GRAD BELIŠĆE

ZAJEDNICA ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA BELIŠĆA

KUGLAČI KLUB BELIŠĆE

GRADSKA KUGLAČA LIGAPočetna Propozicije Raspored Poredak Rekordi GKL Prijašnje sezone Pojedinačno prvenstvo GK
Linkovi
Web povezuje ljude ZŠU grada Belišća Grad Belišće

Poetak Gradske kuglake lige 16.11.2015

U nedjelju, 15. studenog 2015. godine zapoela je 5. sezona GKL, a time je odigrano i 1. kolo. Ovogodišnju sezonu, kao i prve tri organizira KK Beliše uz pokroviteljstvo grada Beliša i Zajednice športskih udruga grada Beliša.
U ligi se natjee 7 ekipa: Babuške, Gradska kavana Valpovo, No Name Beliše-Valpovo, PPK Bazinga, Star Trek, Umirovljenici Valpovo i Veterani Bel-a.

Sistem natjecanja i propozicije primjenjuju se prema slubenom pravilniku HKS-a za kuglanje na 9 unjeva, s razlikom što je natjecanje prilagoeno iskljuivo rekreativcima te se baca 60 umjesto 120 hitaca, a ekipa broji 4 natjecatelja sa isto toliko zamjena. Dozvoljene su muške, enske i mješovite ekipe. S obzirom da ima 7 ekipa svaki tjedan je jedna slobodna, te ukupno ima 12 kola. Dvokruni liga sistem. Ekipa za pobjedu dobiva 2 boda prema emu se utvruje i poredak. U sluaju jednakog broja bodova bolja je ekipa sa više ekipnih poena, potom set poena i ukupno srušenih unjeva.

Takoer se vodi i statistika za najboljeg igraa i igraicu, a za konani poredak potrebno je odigrati najmanje 70% utakmica (8,5). Tu se gleda prosjek svih odigranih utakmica. U sluaju jednakog prosjeka bolji je onaj tko ima bolje išenje, potom manje promašaja i na kraju najbolji pojedinani rezultat.

Najbolje ekipe i pojedinci na kraju sezone nagradit e se prigodnim nagradama i medaljama.
Sve rezultate, statistiku, propozicije i ostale informacije za ligu moete pratiti putem web stranice www.gkl.belisce.eu

U 1. kolu GKL postignuti su sljedei rezultati:

Babuške : Star Trek 4 : 2 (870 : 806)
Gradska kavana Valpovo : Veterani Bel-a 5 : 1 (945 : 916)
Umirovljenici Valpovo : PPK Bazinga 4 : 2 (967 : 924)
NO Name Beliše Valpovo slobodni

Najbolji pojedinac 1. kola dolazi iz PPK Bazinge, Zoran Ivanovi sa 281 srušenih unjeva, dok je najbolja ekipa Umirovljenici Valpovo sa 967 unjeva. Veliki uspjeh ostvarile su Babuške i pobjedom u prvoj utakmici najavile da e cijela sezona biti neizvjesna i napeta.

U drugom kolu sastaju se:

PPK Bazinga : No Name Beliše-Valpovo 22. 11. u 16:00 sati
Babuške : Gradska kavana Valpovo 22. 11. u 17:00 sati
Veterani Bel-a : Umirovljenici Valpovo 22. 11. u 18:00 sati
Star Trek slobodni

Voditelj Lige
Jasenko Kardum "Gašo"


Kree Gradska kuglaka liga 09.11.2015

SlikaDugo oekivana Gradska kuglaka liga konano kree sa nastupima.

Poetak natjecanja predvien je za nedjelju 15. studenog 2015 s poetkom u 16:00 sati, a sveano otvorenje lige je u 15:45 na kuglani Beliše.

Ove godine u ligu je prijavljeno sedam ekipa rekreativaca i kako je obiaj bio i ovih godina ekipe su i muške i enske, kao i mješovite, te okupljaju sve dobne skupine.

Ekipe Gradske kuglake lige u sezoni 5 - 15/16 su: Babuške, Gradska kavana Valpovo, No Name Beliše-Valpovo, PPK Bazinga, Star Trek, Umirovljenici Valpovo i Veterani Bel-a.

Raspored nastupa, kao i propozicije natjecanja moe pogledati i dobiti na kuglani Beliše ili vidjeti na slubenoj web stranici lige na linku: www.gkl.belisce.eu Svi rezultati i statistike biti e praeni preko slubene stranice, a takoer i putem web stranica Zajednice športskih udruga grada Beliša, Slubenog portala Grada Beliša, Portala Valpovština info, kao i putem Gradskog radija Beliše i Hrvatskog radija Valpovština.

Ovim putem pozivam sve ljubitelje kuglanja, navijae i simpatizere ekipa da u što veem broju prate ovaj kuglaki dogaaj, kako osobno na kuglani, tako i putem lokalnih medija.

Raspored nastupa i rezultate za prvi dio sezone na LINKU:

Voditelj lige
Jasenko Kardum "Gašo"


GRADSKA KUGLAKA LIGA SEZONA 5 15/16 21.09.2015


O B A V I J E S T

Kako se u prve etiri sezone Gradske lige pokazao veliki interes kuglaa rekreativaca, ime je ukljuen znatan broj osoba oba spola i svih dobnih skupina, kuglai rekreativci ponovo imaju prilike okušati se u ovakvom vidu natjecanja i zabave.

Obavještavamo zainteresirane da su otvorene prijave ekipa za Gradsku ligu. Ekipe mogu biti miješane (muško-enske) uz sudjelovanje iskljuivo kuglaa rekreativaca (odnosi se na oba spola). Detaljne propozicije dostupne su na kuglani, a moeti ih vidjeti i na LINKU.

Poetak lige predvien je za poetak studenog, dok su prijave otvorene do 26. listopada 2015. godine.

Utakmice e se odigravati nedjelom od 16, 17 ili 18 sati, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Tri najbolje ekipe nagrauju se prigodnim nagradama, kao i najbolji igra i igraica.

Svi rezultati, kompletna statistika i poredak, ekipni i pojedinani biti e evidentirani, te objavljivani putem oglasne ploe na kuglani te putem lokalnih medija i na stranicama Zajednice športskih udruga Grada Beliša.

Detaljne informacije kod Voditelja lige, osobno ili na broj: 091 795 0618

Voditelj lige
Jasenko Kardum – Gašo


powered by Belkatalog CMS - J. K. "Gašo"